010-7866016

Monteursopleiding

    Woningbouw/Utiliteit 

                            

 

Gefeliciteerd!

 

 

 

Zowel de opleiders, als de commissie van Stichting Technische Opleidingen Rotterdam/Charlois (S.T.O.R.C) beoordelen studenten aan de hand van de prestatie-indicatoren in het kwalificatiedossier.

 

Een leerling wordt op verschillende momenten beoordeeld met aparte doelen: Soms gaat het om het meten van de ontwikkeling (Voortgang,groei etc.) en soms is het kwalificerend (richting diploma/ certificaat).

 

Dat verschil maakt uit hoe wij de leerling benaderen bij de beoordeling. KENTEQ  is het kenniscentrum voor Technisch Vakmanschap. Het ontwikkelt en vertaalt kennis en draagt die over aan haar klanten in de techniek. De insteek die KENTEQ met ons kiest, is die van de loopbaan van vakmensen in de Metaal, Elektro- en Installatietechniek.

Op een innovatieve manier adviseert KENTEQ bedrijven op het gebied van de arbeidsmarkt en technologie.

 

 

 

Het uitvoeren van een eindopdracht:
Monteur elektrotechnische installatie(MBO-2)

 

 

 

 

 

 

 

Dhr. C.Eersteling (BSc) Praktijkopleider/  en tevens Kwalificerendbeoordelaar ( VMBO,MBO en HBO)

 

 

 

 

 

 

 

 

 De afdeling Meet-& Regeltechniek

 

 

 

 

 

 

 

 


 

praktijkcursus, elektriciteit, cursussen, praktijklessen, opleiding elektriciteit, elektra, cursus elektriciteit, technische opleidingen, elektricien, elektrische installatie, praktijk, technische kennis, cursus, techniek, elektro, certificaat, elektromonteur, electricien,