010-7866016

STICHTING TECHNISCHE OPLEIDINGEN ROTTERDAM
 

 

                          Een Storing in de Elektrische installatie oplossen

 

 

 

 

Stichting Technische Opleidingen Rotterdam/Charlois (S.T.O.R.C.) is een Erkend leerbedrijf  in Rotterdam. Het is voor iedereen met een technische-en studievisie toegankelijk (jong en oud) Een ieder die geinteresseerd is in het vak van elektrotechniek (Huisinstallaties) is van harte welkom!   

 

 

 

Doelstelling:

Ieder natuurlijk persoon,doch in het bijzonder iedere werkeloze jongeren, die weinig of geen opleiding heeft genoten ,het bieden van praktische lessen of te doen bieden van praktische lessen inzake ondermeer Monteur Elektrotechnische Installaties (M.E.I) .

 

 

 

 De kwaliteit van het vakmanschap is gegarandeerd!

 

 

 

Dhr. C.Eersteling Praktijkopleider / Docent en tevens Kwalificerend beoordelaar MBO )

 

Hoe coacht u de leerling?

Coaching is een nieuwe manier van begeleiden. Het is iemand sturen,zonder direct de baas te spelen,of alle problemen al op te lossen. De leerling heeft een actieve inbreng en stuurt zijn eigen leerproces.De praktijkopleider begeleidt dat proces en zoekt de juiste middelen om de de leerling te motiveren en waar nodig bij te sturen. In het begin van het opleidingstraject,zult u meer moeten sturen ,maar in de loop van het traject wordt dat minder ,naarmate de leerling zelfstandiger kan werken.

 

 

 

 


 

praktijkcursus, elektriciteit, cursussen, praktijklessen, opleiding elektriciteit, elektra, cursus elektriciteit, technische opleidingen, elektricien, elektrische installatie, praktijk, technische kennis, cursus, techniek, elektro, certificaat, elektromonteur, electricien,